luni, 8 aprilie 2013

TENUL GRAS TRATAMENT NATURIST

Tenul gras tratament naturist, remedii, retete


Tenul gras o problema a multor femei
, care se plang ca nu stiu ce crema sa mai foloseasca deoarece pielea fetei luceste, e uleioasa, are porii dilatati si cosuri negre. Cu cat folosim mai multe creme cu atat inrautatim situatia, deoarece orice crema contine si un fel grasime, adica vaselina. Cel mai sigur mod de a scapa de tenul gras si de a intretine efectul dorit este sa apelam la tratamente naturale cu plante medicinale, pentru ingrijirea naturala a pielii, plante care regleaza secretia de sebum.--> Dintre plantele medicinale care pot fi folosite cu succes ca remedii impotriva tenului gras sunt:

Coada Racului: Din planta intreaga recoltata din luna iulie pana in septembrie inclusiv, se prepara un decoct din 2 linguri de planta la 1 cana de apa, se foloseste sub forma de comprese sau spalaturi locale, adica lotionarea fetei.

Brusturele: Din radacina de brusture recoltata in lunile III-IV de la plantele de 2 ani si in lunile X-XI de la plantele de 1 an, se prepara un decoct din 2-3 linguri la 1/2 l apa, care se foloseste sub forma de spalaturi locale, adica lotionarea fetei.

Hameiul: Din conurile de Hamei recoltate in lunile VIII-IX, se prepara o infuzie din 1 lingura la cana, care se foloseste pentru lotionarea fetei.

Important: Tratamentul naturist cu plante medicinale nu inseamna aplicarea lui odata sau de doua ori si sa asteptam rezultate minune. Trebuie insistat o perioada de timp pana cand apare efectul dorit.

Nota: Cine nu are posibilitatea sa recolteze plantele necesare se pot achizitiona de la farmacii sau magazinele Plafar, cele de specialitate, insa cele mai bune sunt cele care cresc spontan, adica in flora spontana, sunt naturale garantat fiindca nu sunt tratate cu insecticide sau alte substante chimice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ZGOMOTUL, VARIATII, FRECVENTA, HERTZI

Ce este zgomotul, variatii, frecventa, hertzi Sunetul s-a integrat in asa masura in viata noastra cotidiana, incat rareori suntem constie...