luni, 8 aprilie 2013

MASURI FOLOSITE IN BUCATARIE, CANTITATI

Tabel cu masuri folosite in bucatarie


Cantitati echivalente la masuri in g si  ml

Un varf de cutit cu sare 2 g O lingura de masa cu lapte sau apa 15 g O lingura de masa rasa cu orez 20 g 0 lingura de masa rasa cu gris 20 g 0 lingura de masa rasa cu zahar tos 20 g O lingura de masa rasa cu faina 15 g O lingura de masa cu unt 22 g O lingurita cu unt sau ulei 6 g O lingurita cu lapte sau apa 5 g O lingurita rasa cu faina 5 g Un pahar de apa cu zahar tos 200 g Un pahar de apa cu faina 125 g Un pahar de vin 90 g O ceasca de cafea neagra 60 g O farfurie adanca de supa 300 g Un polonic mare de supa 400 ml Un polonic mic 80 ml Un cartof cat un ou 50 g Un cub de zahar 6 g O chifla 45 g O lingurita de zahar tos 6 g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ZGOMOTUL, VARIATII, FRECVENTA, HERTZI

Ce este zgomotul, variatii, frecventa, hertzi Sunetul s-a integrat in asa masura in viata noastra cotidiana, incat rareori suntem constie...