luni, 8 aprilie 2013

STATIUNEA SNAGOV TURISM, POZE

Statiunea Snagov tratament, cazare, imagini, poze


Statiunea Snagov este situata in Campia Vlasiei, pe malul lacului Snagov, la circa 40 km de Bucuresti. O statiune care ofera clipe de agrement, distractie, relaxare, o oaza de liniste si desfatare in piscine, pe marginea lacului sau la marginea padurii, cu posibilitati de a vizita obiective turistice interesante, incarcate de istorie, un loc deosebit, perfect pentru a petrece un concediu sau cateva zile.

Altitudinea medie 95 m.


Caracteristici climatice: Statiunea Snagov beneficiaza de un climat continental de stepa, temperatura medie anuala de 10 grade C, cantitatea medie anuala de precipitatii este redusa, 550 mm, numarul mediu anual de zile cu precipitatii fiind de 115, iar cel de zile cu strat de zapada de 55. Inidicele de stres bioclimatic total insumeaza o medie anuala de 58, caracterizand climatul ca fiind de stepa, excitant pentru organism.

Factori naturali de cura: bioclimat de stepa excitant, cu nuante sedative in apropierea padurii, apa lacului.

Indicatii terapeutice: stari de debilitate, convalescenta cu stare generala buna, rahitism si tulburari de crestere la copii, forme usoare de nevroza astenica.

Cazare: In statiunea Snagov se ofera posibilitati multiple de cazare, in complexuri turistice, moteluri, vile, pensiuni, la preturi mici si mari, dupa posibilitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ZGOMOTUL, VARIATII, FRECVENTA, HERTZI

Ce este zgomotul, variatii, frecventa, hertzi Sunetul s-a integrat in asa masura in viata noastra cotidiana, incat rareori suntem constie...