luni, 8 aprilie 2013

STATIUNEA VOINEASA TRATAMENT

Statiunea Voineasa tratament, turism, cazare, poze


Statiunea Voineasa, situata in judetul Valcea, pe valea Lotrului, intre Muntii Lotrului si Muntii Capatanii, la 36 km de orasul Brezoi. Este o statiune cu program permanent, cu peisaje de o deosebita frumusete, cu un climat placut, statiunea este dotata cu aparatura moderna pentru procedurile ce se fac aici, pentru tratamentul diferitelor afectiuni, cu posibilitati de cazare in pensiuni moderne, vile, hoteluri si casute.

Altitudinea cuprinsa intre 580 si 640 m.

Caracteristici climatice: Statiunea Voineasa are climat de culoar intramontan cu veri racoroase si ierni reci.Temperatura medie anuala in statiunea Voineasa este de 6 grade C. Cantitatea medie anuala de precipitatii este de 800 mm, grosimea maxima a stratului de zapada este in medie de 30 cm si se inregistreaza la sfarsitul lunii februarie. indicele de stres bioclimatic total, mediu anual, avand valoarea 32, caracterizeaza statiunea ca avand un bioclimat sedativ, cu usoare nuante tonice, de stimulare pentru organism.

Factori naturali de cura: Statiunea Voineasa beneficiaza de un bioclimat sedativ, de crutare, cu nunate de stimulare a functiilor organismului.

Indicatii terapeutice, afectiuni, boli, tratament: Aici se trateaza nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, anemii, afectiuni respiratorii, rahitism si tulburari de crestere la copii.

Cazare: Posibilitati de cazare in hoteluri, vile pensiuni si casute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ZGOMOTUL, VARIATII, FRECVENTA, HERTZI

Ce este zgomotul, variatii, frecventa, hertzi Sunetul s-a integrat in asa masura in viata noastra cotidiana, incat rareori suntem constie...